Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1505 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Nie no to juz jest przesada.... Ktos kontroluje te artykuly przed publikacja?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
niech sie nazwie Abdulah wtedy zostanie naczelnym

o corwa ale kyrk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
L J
(Luka5)
Wiking
ciekawe kiedy pojawi sie kolejny AndersB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
to jest bardzo oburzajace, ze nie jest od razu w tutule zaznaczone, ze jest to przedruk (tlumaczenie) z satyrycznej norweskiej strony, nie kazdy czyta "helt normalt", nie kazdy nawet wie, ze taka strona funkcjonuje, nie wiem czy jest to swiadome wprowadzenie w blad i czekanie na reakcje, czy niedopatrzenie czy po prostu brak profesjonalizmu;

w pierwszej chwili zamiast sie posmiac zatkalo mnie i wkurzylo, pozniej jak popatrzylam na naglowek to sie posmialam, ale nie taka kolejnosc powinna byc

poza tym duzo zabawniejsze w oryginale, tlumaczac takie teksy powinncie zawsze podawac linki zrodlowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
Oczywiscie, ze to zart, ale oni w swej madrosci sa zdolni do wszystkiego. Kto wie, co niedlugo wymysla? 2 lata temu jeden z parlamentarzystow zlozyl wniosek, zeby w Norwegii byl calkowity zakaz sprzedazy papierosow. Debil. To niewykonalne. Drugi jego kolega zaproponowal, zeby od 2015 roku byly sprzedawane tylko samochody z napedem elektrycznym. Moim zdaniem, ci ludzie w tej chwili powinni juz 2 rok siedziec na oddziale zamknietym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
magg napisał:
to jest bardzo oburzajace, ze nie jest od razu w tutule zaznaczone, ze jest to przedruk (tlumaczenie) z satyrycznej norweskiej strony, nie kazdy czyta "helt normalt", nie kazdy nawet wie, ze taka strona funkcjonuje, nie wiem czy jest to swiadome wprowadzenie w blad i czekanie na reakcje, czy niedopatrzenie czy po prostu brak profesjonalizmu;

w pierwszej chwili zamiast sie posmiac zatkalo mnie i wkurzylo, pozniej jak popatrzylam na naglowek to sie posmialam, ale nie taka kolejnosc powinna byc

poza tym duzo zabawniejsze w oryginale, tlumaczac takie teksy powinncie zawsze podawac linki zrodlowe

to fakt nie kazdy wie o stronie "helt normalt" ja tez nie wiedzialem ,teraz juz wiem
ja stawiam na brak profesjonalizmu,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(AnetaCiezarek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
KLASZCZĘ NA STOJĄCO !!!
Co za pięknie odwrócony fanatyzm. =)

Rzygać się chce od ludzkiej religijności, która jest wszędzie. Skoro ktoś może mi bezkarnie rzucać w twarz swojego bożka i przemycać go w nazwach, które jestem zmuszony wymawiać, to czemu oficjalnie nie zacząć tego kasować? Brawurowy pomysł !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Even napisał:...Rzygać się chce od ludzkiej religijności, która jest wszędzie. Skoro ktoś może mi bezkarnie rzucać w twarz swojego bożka i przemycać go w nazwach, które jestem zmuszony wymawiać, to czemu oficjalnie nie zacząć tego kasować? Brawurowy pomysł !!!
Twoja wypowiedź niczym się nie różni od tych które wyrażają "pastowane dzieciaki" .
... " Norwegia zniszczyła im dzieciństwo"
---
Tylko oni , to rozwydrzona smarkateria , która nie przeżyła piekła w swoim etnicznym środowisku z którego uciekali Ich rodzice ...
---
Natomiast ciebie Nikt na siłę do Norge nie ciągnął ... ,
to dlaczego biadolisz jak typowy moher ,
tylko ...
w odwróconą stronę ...!? .
---
W większości Nazw które obecnie istnieją są i będą nazwy Chrześcijańskie bo takie były początki tej kultury w której się akurat urodziłeś i wychowałeś ...
---
GDYBY NIE TA AKURAT KULTURA ...
to nie było by ciebie na świecie ...!!! .
---
Dlatego dziwię się takim głupim wypowiedziom , przez ponoć , wykształcone osoby ...
---
Zresztą , też dzięki tej , a nie Innej Kulturze religijnej ... !!!
---
Prezentujesz Hipokrytę ... !!!
LUB współczesnego analfabetę ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok